mandag, mai 02, 2011

Avstemning - hvem tar størst brunørret i sommer

Jeg har laget en liten avstemning her på siden om hvem som får størst brunørret på tørrflue i sommer. Jeg ser mange (feilaktig?) har stemt Wildcat her. Jeg burde kanskje understreket størst i formuleringen av oppgaven. Altså, STØRST ørret (vekt).

12 kommentarer:

  1. Merker jeg noen sårede følelser her..vil du at vi skal sympatistemme på deg? ;D

    SvarSlett
  2. Du ser jo det allerede er en smart person som har stemt på meg;) Nei, dette går nok i min favør til slutt - 58 dager igjen å stemme!:)

    SvarSlett
  3. Tror nok alle med 1 stemme har stemt på seg selv..... men skulle man ha vært ærlig så burde nok flere ha stemt på Buzz hvis han drar til Chile til høsten og bruker tørrflue mer aktivt. På den andre siden så er nok alle stemmene på Lady Vimms alias Wildcat er berettiget hvis det blir Finnmarkstur på dere i sommer :-)

    SvarSlett
  4. Ja, men Rom har trolig ikke skjønt hvordan man stemmer ennå. Jeg tror folk blir blendet av at Wildcat har startet sesongen med så mange tørrfluefangede 200-grammere :D Vi får se hvem som tåler myggen best nordpå;)

    SvarSlett
  5. Ja dette blir spanande! :)

    SvarSlett
  6. Jeg synes det er så trivelig å være innom bloggen din om dagen Belly :)
    Det blir nok hard konkurranse på vidda i sommer. Belly sendte meg akkurat en pdf om hvordan fange storrøye med NYMFER..noen baktanker her kanskje??

    SvarSlett
  7. 18 stemmer?? Få håpe du takler forventningspresset;)

    SvarSlett
  8. Anonym5:49 p.m.

    Riktig plass til rett tid er nok det som avgjør - trenger ikke så mye ferdigheter.

    SvarSlett
  9. Hadde helt klart tatt ledelsen hvis den største jeg tok i salta på fredag hatte tatt Princepsen jeg serverte før nymfa.... 1,25 kg!

    SvarSlett
  10. Du må legge inn en resultatliste for å se hvordan vi ligger an i årets tørrfluefisk :-) Min største så langt er knappe 0,3 kg :-/

    Roar

    SvarSlett
  11. Fikk faktisk en på en palmermygg siste tur jeg var ute på "Operasjon storfisktjern".. men den var så liten at den foreløpige resultatlisten ikke blir noe særlig forandret! Men jeg kan love dere det at når isen legger seg på vannene før jul så skal jeg trone øverst med god margin! ;)

    SvarSlett
  12. Jeg setter deg opp med 19 cm da Buzz. Gleder meg til fortsettelsen :)

    SvarSlett